Пролетна академия по събиране на вземания

Пролетната академия по събиране на вземания на НеоКолект е серия от отворени семинари и обучения, посветени на различни аспекти от работата по събиране на вземания и управление на задължения. В рамките на семинарите се развиват различни умения, които позволяват успешно справяне с просрочията и ефективно управление на комуникацията с длъжниците.

Предстоящи обучения
€ 170 Четвъртък, 22 Март, 2018 г. в 09:30, гр. София, бул. Шипченски проход №65, ет.5, Конферентна зала
СЪБИРАНЕ НА ВЗЕМАНИЯ ПО ТЕЛЕФОН
Телефон ли ползвате най-често, когато разговаряте с длъжници за просрочените им вземания? Имате ли усещането, че понякога говорите на различни езици с длъжниците? Искате ли да бъдете по-успешни в преговорите за събиране на вземания по телефона? Ако сте отговорили с ДА на някой от горните въпроси, то това обучение е за Вас.
Разглеждания: 646
€ 90 Понеделник, 16 Април, 2018 г. в 09:30, гр. София, бул. Шипченски проход №65, ет.5, Конферентна зала
ТИПОВЕ ДЛЪЖНИЦИ И ПОДХОДИТЕ КЪМ ТЯХ
Имали ли сте случаи, в които ви се струва, че някои длъжници се държат по един и същ начин? А случвало ли Ви се е трудно да намирате подход към някои длъжници? Искате ли да разширите познанията си в областта и да разполагате с още един инструмент за събиране на вземания? Ако сте отговорили с ДА на някой от горните въпроси, то това обучение е за Вас.
Разглеждания: 414
€ 170 Четвъртък, 17 Май, 2018 г. в 09:30, гр. София, бул. Шипченски проход №65, ет.5, Конферентна зала
СЪБИРАНЕ НА ВЗЕМАНИЯ ЗА НАПРЕДНАЛИ
Случвало ли Ви се е да не намирате общ език с длъжниците, когато събирате просрочени вземания, въпреки дългогодишния си опит? А попадали ли сте в ситуации, в които Ви е трудно да бъдете убедителни? Искате ли да бъдете още по-успешни при разговорите с длъжници? Ако сте отговорили с ДА на някой от горните въпроси, то това обучение е за Вас.
Разглеждания: 265
€ 90 Петък, 08 Юни, 2018 г. в 09:30, гр. София, бул. Шипченски проход №65, ет.5, Конферентна зала
СЪБИРАНЕ НА ВЗЕМАНИЯ ЗА НЕСЪБИРАЧИ
Събирането на вземания допълнителна задача ли е към Вашата основна дейност без Вие да сте обучен събирач на вземания? Чудите ли се от къде да започнете и как да подходите към длъжниците? Срещали ли сте затруднения с това да бъдете убедителни в преговорите за пари? Ако сте отговорили с ДА на някой от горните въпроси, то това обучение е за Вас.
Разглеждания: 178
 

Защо обученията на НеоКолект?

  • Защото тяхното съдържание е съобразено с нивото на компетентност на участниците, към работния им процес и текущите им проблеми. По този начин се избягва се риска от загуба на време и мотивация поради повтаряне на вече усвоени умения.
  • Защото те включват казуси от работното ежедневие на участниците. При упражняване на уменията в рамките на тренинга чрез решаване на реални работни казуси от ежедневието на участниците и чрез илюстрирането им посредством реални примери, прилагането на придобитите умения в работна среда се извършва още по време на обучението.
  • Защото обученията и тренингите ни са разработени не от лектори или обучители, а от специалисти с дългогодишен практически опит в областта на събирането на просрочени дългове от юридически и физически лица. Водещите ни се занимават вече повече от петнадесет години със събиране на вземания и могат да отговорят на всеки въпрос и да дадат съвет за всяка ситуация.


Отворени обучения

«   Март 2018   »
пвсчпсн
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

покажи всички обучения...

Избери дата!

При записване на организирана група от повече от пет участника, сами можете да заявите удобни за Вас ГРАД И ДАТА за провеждане на избраното от Вас обучение. Свържете се с нас за повече информация.

E-mail: trainings@neocollect.bg
Телефон: 0879/061501

Специфични обучения

Дейността на Вашата компания е специфична? Ако организацията на процесите по събиране на вземания във Вашата компания е специфична и стандартните обучения не включват всички теми, полезни за Вас и служителите Ви, то ние можем да разработим и проведем вътрешнофирмено обучение, напълно съобразено с практиките и целите на компанията, с клиентския профил и с уменията на обучаваните служители.
научи повече...

NOHAPPYFACES

Нилс Бор (Niels Bohr) 1885 - 1962, върху банкнотата от 500 датски крони

Датски крони

Нилс Бор е датски физик със значителен принос към теорията за структурата на атома и към квантовата механика. Той създава теорията на атома, в основата на която са планетарният модел на атома и квантовите представи. През 1923 г. въз основа на своя модел той първи успява да обясни периодичната система на елементите на Менделеев, а през 1939 г. съвместно с Дж. А. Уилър развива теорията за деленето на ядрото - процеса, при който се освобождават огромни количества ядрена енергия. Малко известен факт е, че в края на Втората световна война живее и работи в САЩ и участва в проекта Манхатън за създаване на атомна бомба. Получава Нобеловата награда за физика през 1922 г. – една година след Айнщайн. Холограмния знак на банкнотата е модел на атом с електрони, въртящи се около ядрото.