Начало Обучения Работилница за обучения Модули Събирането на вземания стъпка по стъпка
Webdesign

Събирането на вземания стъпка по стъпка

По време на този модул подробно се разглеждат, дискутират и упражняват седемте стъпки, през които преминава събирането на просрочени вземания. Специално внимание се обръща на приемствеността и естественото продължаване на комуникативния модел, създаден по време на продажбения процес. В детайли се разглеждат механизмите за вземане на решение за плащане от страна на длъжника, начините за откриване на персоналните мотивационни фактори и ефективното им използване. Акцентира се върху най-често допусканите грешки от гледна точка на структура на комуникацията при работа с длъжници, ефектите от тях и техниките за избягването им.

След този модул обучаваните са в състояние да откриват персоналните мотивиращи фактори на длъжниците и да структурират комуникацията по такъв начин, че да бъде максимално ефективна от гледна точка на достигането до плащане.

Основните теми са:

  • Как и защо клиентите погасяват задълженията си
  • „Защо да плащам?“ или какво мотивира длъжниците
  • Как се работи с персоналните мотивиращи фактори
  • Седемте стъпки за ефективно събиране на просрочени вземания
  • Неспазените обещания за плащане или кои са основните грешки при комуникацията с длъжници
Продължителност: 3:00 ч.
Цена: € 28 за участник

Как да си сглобя обучение?

В описанието на всеки модул ще откриете подробна информация. Изберете и добавете модули във Вашата работилница, където ще видите общата продължителност на обучението и стандартната цена за участник. Изпратете ни Вашето обучение и поискайте оферта, за да се възползвате от текущите ни отстъпки.

Има ли готови обучения?

Желаете да изберете от вече "сглобени" обучения? Предлагаме Ви сами да изберете стандартна програма на обучение от нашата Академия по събиране на вземания, което нашите експерти да организират и проведат.
научи повече...

Вашата работилница

0 избрани модула € 0* за участник
Поискай оферта
NOHAPPYFACES

Софи Тейбър-Арп (Sophie Taeuber-Arp) 1889 - 1943, върху банкнотата от 50 швейцарски франка

Швейцарски франкове

Швейцарските франкове са забележителни с две неща - всички портрети са разположени надлъжно на банкнотата; и върху тях не е намерил място нито един икономист или политик. Софи Тебър-Арп е една от малкото жени, чиито портрети са попадали върху банкноти. Швейцарска художничка и скулпторка, представителка на дадаизма, един от най-значимите абстрактни творци на 20-ти век. Творчеството й се характеризира със синтез на изобразителните и приложните изкуства, както и със сложни геометрични абстракции. На гърба на банкнотата е едно от най-известните й произведеня – Dada heads: скулптурно произведение от полихромно дърво и вълна, портрет на бъдещия й съпруг Жан Арп. Живяла дълги години в Париж, днес голяма част от творбите й могат да се видят в Музея на модерното изкуство в Чикаго.