Начало Обучения Работилница за обучения Модули Събирането на вземания стъпка по стъпка
Webdesign

Събирането на вземания стъпка по стъпка

По време на този модул подробно се разглеждат, дискутират и упражняват седемте стъпки, през които преминава събирането на просрочени вземания. Специално внимание се обръща на приемствеността и естественото продължаване на комуникативния модел, създаден по време на продажбения процес. В детайли се разглеждат механизмите за вземане на решение за плащане от страна на длъжника, начините за откриване на персоналните мотивационни фактори и ефективното им използване. Акцентира се върху най-често допусканите грешки от гледна точка на структура на комуникацията при работа с длъжници, ефектите от тях и техниките за избягването им.

След този модул обучаваните са в състояние да откриват персоналните мотивиращи фактори на длъжниците и да структурират комуникацията по такъв начин, че да бъде максимално ефективна от гледна точка на достигането до плащане.

Основните теми са:

  • Как и защо клиентите погасяват задълженията си
  • „Защо да плащам?“ или какво мотивира длъжниците
  • Как се работи с персоналните мотивиращи фактори
  • Седемте стъпки за ефективно събиране на просрочени вземания
  • Неспазените обещания за плащане или кои са основните грешки при комуникацията с длъжници
Продължителност: 3:00 ч.
Цена: € 28 за участник

Как да си сглобя обучение?

В описанието на всеки модул ще откриете подробна информация. Изберете и добавете модули във Вашата работилница, където ще видите общата продължителност на обучението и стандартната цена за участник. Изпратете ни Вашето обучение и поискайте оферта, за да се възползвате от текущите ни отстъпки.

Има ли готови обучения?

Желаете да изберете от вече "сглобени" обучения? Предлагаме Ви сами да изберете стандартна програма на обучение от нашата Академия по събиране на вземания, което нашите експерти да организират и проведат.
научи повече...

Вашата работилница

0 избрани модула € 0* за участник
Поискай оферта
NOHAPPYFACES

Дамдин Сухбаатар (Damdin Sükhbaatar) 1893 - 1923, върху банкнотата от 500 монголски тугрика

Монголски тугрика

Подобно на Кемал Ататюрк в Турция, Дамдин Сухбаатар се счита за бащата на модерна Монголия. Роден в бедно семейство, почти без образование след обявяването на независимостта на Монголия през 1911 г. се записва във войската и така започва военната му кариера. По време на китайската окупация през 1920 г. успява да премине през блокадата и да стигне до Съветския съюз с писмо, в което Монголия моли за помощ. Камшикът, в чиято дръжка е било скрито писмото днес може да се види в музея в Улан Батор. Връща се в Монголия на чело на войска, с която на 18 февруари превзема столицата като от тогава насам тази дата е националния празник на Монголия. В новосформираното след освобождаването правителство той заема поста министър на войната до 1923 г., когато умира.