Начало Обучения Работилница за обучения Модули Превенция на проблемни плащания
Webdesign

Превенция на проблемни плащания

По време на този модул се разглеждат и дискутират практиките по предотвратяване възникването на просрочия, които могат да бъдат приложени по време на продажбата и след нея. Превенцията по време на продажба се разглежда в два аспекта: превенция по отношение на клиентите и избягване на риск-генериращо търговско поведение, а превенцията след продажба касае техниките за мониторинг, ефективна комуникация и поведенчески анализ.

След този модул обучаваните са в състояние да прилагат различни техники за минимизиране на риска от неплащане посредством обучение на клиентите, управление на собствено поведение, разпознаване на маркери за предстоящи проблемни плащания и предприемане на проактивни действия за решаване на просрочието още преди възникването му.

Основните теми са:

  • Как се създават добрите клиенти или какво е обучение по кредитна дисциплина
  • "А ако не мога да платя?" или как се работи с нагласи и последствия по време на продажба
  • Собственото позициониране по време на продажба и ефектите на нуждата от одобрение
  • Какво е мониторинг или как се комуникира с клиенти във връзка с предстоящо плащане
  • Кои са маркерите за предстоящо проблемно плащане и кое е успешното поведение
Продължителност: 2:00 ч.
Цена: € 18 за участник

Как да си сглобя обучение?

В описанието на всеки модул ще откриете подробна информация. Изберете и добавете модули във Вашата работилница, където ще видите общата продължителност на обучението и стандартната цена за участник. Изпратете ни Вашето обучение и поискайте оферта, за да се възползвате от текущите ни отстъпки.

Има ли готови обучения?

Желаете да изберете от вече "сглобени" обучения? Предлагаме Ви сами да изберете стандартна програма на обучение от нашата Академия по събиране на вземания, което нашите експерти да организират и проведат.
научи повече...

Вашата работилница

0 избрани модула € 0* за участник
Поискай оферта
NOHAPPYFACES

Софи Тейбър-Арп (Sophie Taeuber-Arp) 1889 - 1943, върху банкнотата от 50 швейцарски франка

Швейцарски франкове

Швейцарските франкове са забележителни с две неща - всички портрети са разположени надлъжно на банкнотата; и върху тях не е намерил място нито един икономист или политик. Софи Тебър-Арп е една от малкото жени, чиито портрети са попадали върху банкноти. Швейцарска художничка и скулпторка, представителка на дадаизма, един от най-значимите абстрактни творци на 20-ти век. Творчеството й се характеризира със синтез на изобразителните и приложните изкуства, както и със сложни геометрични абстракции. На гърба на банкнотата е едно от най-известните й произведеня – Dada heads: скулптурно произведение от полихромно дърво и вълна, портрет на бъдещия й съпруг Жан Арп. Живяла дълги години в Париж, днес голяма част от творбите й могат да се видят в Музея на модерното изкуство в Чикаго.