Начало Обучения Работилница за обучения Модули Превенция на проблемни плащания
Webdesign

Превенция на проблемни плащания

По време на този модул се разглеждат и дискутират практиките по предотвратяване възникването на просрочия, които могат да бъдат приложени по време на продажбата и след нея. Превенцията по време на продажба се разглежда в два аспекта: превенция по отношение на клиентите и избягване на риск-генериращо търговско поведение, а превенцията след продажба касае техниките за мониторинг, ефективна комуникация и поведенчески анализ.

След този модул обучаваните са в състояние да прилагат различни техники за минимизиране на риска от неплащане посредством обучение на клиентите, управление на собствено поведение, разпознаване на маркери за предстоящи проблемни плащания и предприемане на проактивни действия за решаване на просрочието още преди възникването му.

Основните теми са:

  • Как се създават добрите клиенти или какво е обучение по кредитна дисциплина
  • "А ако не мога да платя?" или как се работи с нагласи и последствия по време на продажба
  • Собственото позициониране по време на продажба и ефектите на нуждата от одобрение
  • Какво е мониторинг или как се комуникира с клиенти във връзка с предстоящо плащане
  • Кои са маркерите за предстоящо проблемно плащане и кое е успешното поведение
Продължителност: 2:00 ч.
Цена: € 18 за участник

Как да си сглобя обучение?

В описанието на всеки модул ще откриете подробна информация. Изберете и добавете модули във Вашата работилница, където ще видите общата продължителност на обучението и стандартната цена за участник. Изпратете ни Вашето обучение и поискайте оферта, за да се възползвате от текущите ни отстъпки.

Има ли готови обучения?

Желаете да изберете от вече "сглобени" обучения? Предлагаме Ви сами да изберете стандартна програма на обучение от нашата Академия по събиране на вземания, което нашите експерти да организират и проведат.
научи повече...

Вашата работилница

0 избрани модула € 0* за участник
Поискай оферта
NOHAPPYFACES

Крал Рама IX (King Rama IX) 1927 - до момента, върху банкнотата от 100 тайландски бата

Тайландски бата

Бумибол Адулядей (Bhumibol Adulyadej), коронясан като крал Рама IX през 1946 г. освен, че е най-дълго царстващия монарх в света се счита и за най-богатия. Макар тайландският крал да е конституционен монарх с ограничени пълномощия, той използва своя авторитет, за да изгражда различията между враждуващите партии, да ги убеждава да приемат компромиси в интерес на мира и стабилността в страната. Неговият портрет с униформа на главнокомандващ се намира върху всички тайлански банкноти в обращение. Тайландците го считат за полубожество и все още са в сила сурови наказания за обида на монарха. През 2006 г. тайландски съд осъди на 10 години затвор швейцарски гражданин, който напръскал със спрей плакат с образа на крал Рама IX.